JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Rabu, 8 Januari 2014

WOW!!!...7 PERMAINAN SEKS NAKAL YANG WAJIB DICUBA.

detail berita

TERLIBAT dalam permainan seks adalah cara yang terbaik untuk memecahkan keheningan dan kebosanan di atas ranjang Anda.

 
Hal ini juga memperkuatkan ikatan Anda berdua untuk merasai pengalaman seksual Anda.Dan sudah tentu, permainan seks sedikit sebanyak akan menyenangkan untuk membuat kenangan yang indah bersama bukan?
 
Berikut adalah 15 permainan seks nakal yang wajib Anda lakukan dengan pasangan. Seperti yang dipetik dari Idiva.
 
Sexy twister
 
Jika Anda biasa memainkan twister saat Anda masih kecil. Anda akan teringat ketika posisi Anda dengan lawan Anda. Sekarang saatnya Anda menikmati permainan ini dengan kondisi telanjang dengan pasangan Anda. Untuk memanaskan suasana, Alihkan perhatian si dia dengan cara menjilati dan mencium bahagian tubuhnya.
 
Berputar botol
 
Berputar botol atau spin botol boleh digunakan untuk menjadi permainan sempurna namun menggoda selama di sekolah mahupun di sekolah tinggi. Namun saatnya, Anda melakukan permainan ini dengan pasangan. Buatlah permainan ini semenarik mungkin. Turunkan sebotol minuman untuk mengatur suasana hati. Tuliskan sebuah permintaan seksi di atasnya seperti, french kiss, striptis, lap dance dan blow job. Anda boleh bertukar-tukar ketika memutar botol, dan jika botol berhenti di Anda, Anda harus bersiap sedia melakukan tindakan yang disebutkan pada pasangan Anda dan sebaliknya.
 
Meneka objek
 
Tutup mata suami Anda yang sedang terlentang dengan telanjang di tempat tidur. Lalu gunakan perangkat alat seks yang berbeza-beza untuk membelainya. Anda boleh menuangkan coklat panas pada dirinya di bahagian bulu dadanya. Mintalah dia untuk meneka objek yang Anda gunakan. Jangan pindah ke objek lain sampailah dia menekanya dengan betul.
 
Cermin
 
Permainan ini tidak hanya menyenangkan, tetapi juga membantu pasangan Anda untuk belajar tentang anatomi tubuh Anda dan apa yang Anda suka atau tidak. Mulailah dengan duduk telanjang saling berhadapan. Kemudian, mulailah dengan mencium, menjilat dan membelai dirinya. Kemudian ia juga harus meniru dengan melakukan hal yang sama untuk tubuh Anda.
 
Ninja seks
 
Uji kemampuan seksual Anda dengan melakukan seks dengan pasangan Anda di tempat umum tanpa tertangkap basah. Anda boleh mulakan dengan berciuman sederhana di restoran dan beralih ke arah yang bertentangan, iaitu di ruang tamu dan di sebuah kereta atau di dalam kereta.
 
Truth or dare
 
Ini selalu menjadi permainan yang menyenangkan untuk bermain bersama teman. Namun ketika bermain dengan pasangan, tentu saja Anda akan dikejutkan dengan hal-hal menarik. Tanyakan kepadanya tentang fantasi seksual dan petualangan seks, agar hidup Anda lebih menarik. Bawalah fantasi Anda dalam kehidupan.
 
Berburu harta karun
 
Bermain perburuan permainan ini memang sangat menggoda.Buatlah senarai daftar semua hal yang seksi, yang seharusnya Anda lakukan. Daftar ini dapat mencakupi apa pun yang Anda suka. Pasangan Anda harus melakukan semua tugas pada daftar untuk memenangkan permainan.

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan