JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Rabu, 8 Januari 2014

WOW!!!...7 CARA MENAKLUKI LELAKI DI ATAS RANJANG.


PAKAR seksualiti menemui sejumlah teknik yang perlu diketahui oleh wanita untuk memuaskan pasangan lelaki dalam berhubungan seks. Beberapa di antaranya dengan cara yang tidak terfikirkan sebelumnya, seperti dengan memainkan jari-jari kakinya atau dengan kata-kata sanjungan.


Sarah Hedley, pakar seksualiti dan editor majalah lelaki Amerika, Maxim, memaparkan tujuh cara bagi wanita untuk dapat memuaskan pasangan lelakinya dalam berhubungan seks, iaitu: 

1. Saat bersetubuh wanita dapat mencuba trick kecil berupa meraih dan meramas jari-jari kaki pasangan lelakinya sambil menariknya perlahan-lahan. Teknik ini berdasarkan penemuan bahawa tulang-tulang jari kaki lelaki "berhubungan" dengan bahagian genitalnya. Suatu sentuhan atau rangsangan tambahan di bahagian itu tentunya akan membangkitkan kenikmatan. 

2. Memberi dorongan semangat dengan kata-kata. Untuk itu wanita tidak perlu merasa malu atau ragu menggunakan kata-kata liar sehingga lelaki pasangannya pun dapat membayangkan "keliaran" pasangannya dalam fantasi seksual. 

3. Cetuskan kata-kata yang menyanjungi. Kebanyakan lelaki akan "bekerja" lebih baik saat egonya terangkat. Lelaki juga senang bila wanita menyanjungi kelelakiannya. Misalnya terangsang dengan dada yang bidang atau kekaran tubuhnya. Kerana itu, katakanlah tanpa ragu-ragu segala sanjungan pada lelaki pasangan Anda, kerana itu akan menjadi pembakar keghairahannya. 

4. Semakin lama seorang lelaki dirangsang, maka akan semakin tinggi tingkat orgasmenya. Agar boleh mencapai tingkat setinggi mungkin, pertahankan masa pemanasan selama mungkin. Bila perlu, jangan beri kesempatan kepada pasangan Anda untuk terburu-buru melakukan penetrasi. Mengulur-ulur waktu dalam hal ini justeru sangat baik bagi kedua-dua belah pihak. 

5. Lakukan persetubuhan dengan posisi yang boleh membuat bahagian pinggul akan lebih tinggi. Posisi ini boleh memberikan keuntungan bagi lelaki kerana tidak harus banyak memberikan topangan bagi dirinya sendiri. Hal lain, posisi yang sama akan membuat lengannya bebas untuk memberikan belaian atau rangsangan pada bahagian tubuh pasangan wanitanya. 

6. Wanita perlu menyakinkan bahawa dirinya adalah "dewi seks" bagi pasangannya. Bila ada keyakinan tersebut, wanita juga akan dapat menikmati "keliaran" pasangannya dan bersiaplah mendapatkan teknik-teknik liar yang muncul dari fantasinya. 

7. Wanita memiliki potensi untuk mengendalikan setiap sel tubuh pasangannya hanya melalui kerakusan permainan tangannya. Kerananya tanyakan pada pasangan Anda bahagian tubuh mana yang disukainya untuk disentuh dan dirangsang. Setelah mengetahui jangan segan-segan untuk terus "berlatih" melakukan sentuhan erotis sampailah pasangan Anda merasa sentuhan paling favourite yang disukainya.

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan