JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Jumaat, 27 Disember 2013

UKURAN PAYUDARA KECIL JADI MASALAH UTAMA WANITA

detail berita
PERASAAN risau, takut dan sedih sangat wajar dialami banyak orang, terutama wanita. Ini adalah kerana, perempuan terlalu mengikutkan perasaan, pertimbangan rasional yang mereka miliki. Uniknya, wanita mampu menghabiskan waktu selama sebulan, setiap tahun kerana risau akan soal urusan penampilan.

Menurut sebuah kajian yang dilakukan oleh Lycra Beauty, wanita selalu resah tentang berat badan, kulit, rambut dan pakaian yang mereka kenakan, seperti dipetik dari Timesofindia. 
Mereka memerlukan waktu kira-kira 12 jam dan empat minit dalam seminggu atau 26 hari setahun untuk merenung akan kekurangannya.

Soal memilih pakaian wanita boleh menghabiskan waktu berjam-jam dihadapan almari dan memerlukan 50 minit selama seminggu (dalam jangka waktu yang cepat) untuk memilih pakaiannya sendiri.

Kerisauan lainnya yang menyebabkan perempuan stress adalah berat badan, dan berfikir selama 1 jam 46 minit untuk berdiam diri, dan menyisir rambut keritingnya agar lurus selama 57 minit.

Ukuran payudara adalah masalah paling merisaukan bagi para wanita, mereka selalu stress dengan bentuk payudaranya yang kecil.

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan