JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Jumaat, 27 Disember 2013

TANDA-TANDA ANDA HEBAT DI ATAS RANJANG. (Bahagian 2)

detail berita
SEBELUM berhubungan asmara dengan pasangan, Anda kadang-kadang sering kali diliputi perasaan bimbang dan diasak dengan beberapa pertanyaan. Bolehkah Anda memuaskan pasangan dan melakukan aksi hebat bersamanya? Pertanyaan-pertanyaan tersebut, tentu saja mengganggu fikiran Anda ketika hubungan seks berlangsung. Walaupun perkara puas mahupun tidak puas merupakan sebahagian dari seni dan teknik berasmara itu sendiri.

Pasti, Anda perlukan jawapan dari pasangan. Namun, Anda selalu ragu-ragu untuk bertanya kepada si dia.

Berikut ini tanda-tanda bahawa Anda mampu memberikan kepuasan kepadanya saat melakukan seks, seperti dipetik dari Idiva.

Tidak boleh berhenti membicarakan tentang seks

 
Membahas lagi tentang adegan mesra di atas ranjang, tentu menjadi petanda bahawa Anda dan pasangan telah berjaya melakukan seks. Ketika memulakan perbincangan tersebut, pasti dia memberikan ciuman mesra dan sentuhan ghairah yang membuat perasaan makin bahagia.

Sering bersentuhan
 
Jika memiliki kerjasama yang bagus di atas ranjang, dia akan melihat Anda sangat seksi dan selalu ingin menyentuhi tubuhnya. Perhatikan saat dia mulai sensitif dan menciumi Anda setiap hari dengan nakal. Hal ini menandakan bahawa si dia mengakui kehebatan Anda saat berasmara.

Dia mengakui usaha Anda
 
Mungkin Anda cukup canggung untuk melontarkan kalimah bahawa dia memiliki gaya seks yang hebat. Tapi jika dia merasa Anda sangat luar biasa melakukan seks, secara spontan dia akan mengakui dan bangga memiliki Anda.

Dia berusaha keras
 
Saat mengetahui pasangannya lebih jaguh memberikan kepuasan, dia akan merasa tercabar dan melakukan seks dengan cukup hebat. Dia akan berusaha sekuat tenaga membuatkan Anda puas di atas ranjang. Lalu, melakukan eksperimen seks lain untuk membuat Anda bahagia.

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan