JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Jumaat, 27 Disember 2013

TANDA-TANDA ANDA HEBAT DI ATAS RANJANG. (Bahagian 1)

detail berita
SEBELUM berhubungan seks dengan pasangan, Anda kadang-kadang sering kali diliputi perasaan bimbang dan diasak dengan beberapa pertanyaan. Bolehkah Anda memuaskan pasangan dan melakukan aksi hebat bersamanya? Pertanyaan-pertanyaan tersebut, tentu saja mengganggu fikiran Anda ketika berhubungan seks. Walaupun perkara puas mahupun tidak puas merupakan sebahagian dari seni dan teknik berasmara itu sendiri.

Pasti, Anda memerlukan jawapan dari pasangan. Namun, Anda selalu ragu-ragu untuk bertanya kepada si dia.

Berikut ini tanda-tanda bahawa Anda mampu memberikan kepuasan kepadanya saat melakukan seks, seperti dipetik dari Idiva.

Genggaman tangan
 
Cuba perhatikan saat melakukan seks, apakah dia menggenggamkan tangan dan kaki yang meringkuk? Jika ya, maka Anda telah melakukan dengan cara yang benar dan hebat. Ciumlah dia kembali di tempat yang sama, saat dia mulai orgasme. Dijamin, dia tidak akan tahan dengan gaya berasmara Anda.

Cuba teknik yang sama
 
Jika pasangan merasa nikmat dengan posisi tertentu, cuba ulangi lagi. Itu adalah tanda di mana Anda telah berjaya membuatnya merasa lemah di atas ranjang.

Perhatikan perilakunya ketika berasmara
 
Jika pasangan mengeluh setelah melakukan seks, itu tandanya dia kurang puas dan Anda belum berhasil menaklukinya. Jika dia memeluk Anda dengan keras dan meluncurkan ciuman romantis dan mengatakan suatu hal yang membuat perasaan bahagia. Itu tandanya Anda mampu melakukan seks dengan baik.

Keinginan berterusan
 
Saat pasangan merasakan kerinduan yang memuncak dan mengirimkan kepada Anda pesanan singkat nakal terus-menerus, hal itu menunjukkan bahawa Anda membuatnya gila dan ingin melakukan seks lagi. (BERSAMBUNG)

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan