JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Memuatkan ...

Khamis, 20 Januari 2011

MENUJU AKSI RANJANG TERPANAS...!!!

Detail Berita 
 
RUTIN berasmara yang kaku boleh membuatkan pasangan suami isteri dilanda kebosanan. Kini, saatnya Anda mengajak pasangan melakukan aksi ranjang terpanas.

Semak beberapa tips agar bercinta lebih romantis dan lebih baik, seperti dipetik dari Times of India.
  • Mengajak bercinta 
Jika isteri mulai berani mengajak bercinta lebih dulu, itu tandanya Anda telah mengubah rutin bercinta dalam perkahwinan. Justeru, lelaki lebih senang dengan tindakan wanita yang “memohon” dengan matanya agar suami bergerak mendekati tubuh isteri dan mulai bercinta.  
  • Mencuci piring pun dapat menjadi “aphrodisiac”
Apapun yang dilakukan anda berdua, bahkan saat mencuci piring pun dapat menjadi aphrodisiac yang mengesankan. Melihat tubuh suami yang basah dan tubuh isteri yang penuh sabun akibat mencuci kereta bersama-sama dapat menciptakan sensasi aksi panas tersendiri.
  • Pikat hati wanita dengan busana mewah
Sebuah kajian yang dilakukan oleh antropologis John Townsend dan Gary Lwvy dari Syracuse University menunjukkan, bahawa busana yang terlihat mewah akan membuat wanita terkesan. Isteri akan lebih berghairah untuk bercinta dengan suami yang mengenakan kemeja, jas, dan dasi mahal dari perancang ternama, plus jam tangan mewah.  
  • Humor sama dengan “aphrodisiac”
Tak ada salahnya bergurau sebelum mengawali foreplay. Bahkan bagi wanita, lelaki yang mampu membuat mereka tertawa merupakan suatu figure yang pandai memikat hatinya.

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

nazihahisa berkata...

uih post ni.. uhuk..uhukk lol

Catat Ulasan