JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Sabtu, 8 Januari 2011

9 TEKNIK TERBAIK MENCIUM PAYUDARA WANITA...!!!

Detail Berita
 
PAYUDARA kaum wanita sangat unik dalam menarik perhatian seksual kaum lelaki. Sementara bentuk dan karakteristik payudara wanita berbeza-beza, namun hal ini tetap tak mengurangi fokus dan kepuasan lelaki untuk memandang, menyentuh, dan mencium bahagian sensitif tersebut.

Bahkan, sebuah pengalaman mengatakan beberapa wanita dapat mencapai klimaks dengan hanya foreplay payudara sahaja. Kini, saatnya Anda mempelajari teknik terbaik mencium payudaranya sehingga mampu menghantarkan rangsangan yang maha dahsyat ke seluruh bahagian tubuhnya.

1. Pertama sekali, cium di bahagian luar payudara pasangan. Pastikan bibir Anda telah lembap saat melakukannya.

2. Cium payudaranya sambil perlahan-lahan mengarahkan bibir sedekat mungkin ke puting. Hembuskan nafas Anda tepat di atas puting, agar dia dapat merasakan kehangatan nafas Anda.
 
3. Gunakan hujung lidah untuk melingkari areolanya. Ingat ia hanya untuk memberikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.

4. Geletek putingnya menggunakan hujung lidah Anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah Anda. Jika dia mendesah atau klimaks dengan tiba-tiba, bererti dia menyukai ciuman Anda.

5. Ketika Anda merasakan putingnya telah tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah Anda ke putingnya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putingnya. Lalu, masukkan perlahan-lahan putingnya ke dalam mulut Anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah Anda.

6. Ramas daging payudara saat Anda sibuk bermain dengan puting. Jangan lupakan untuk menstimulasikan area bawah dan di antara payudaranya.

7. Biarkan putingnya basah, saat Anda berpindah ke payudara lain. Lalu saat Anda menghisap puting, lakukan cubitan sambil meraba-raba payudaranya.

8. Dengarkan setiap desahannya atau pergerakkan tubuhnya. Jika dia nampak menikmatinya, maka Anda dibolehkan untuk memuaskannya saja.

9. Hindari rutin dalam mencium payudara yang sama. Cuba berbagai-bagai variasi lain. Ingatkan diri Anda dengan mencium payudara wanita dengan tepat, maka Anda dapat memberikannya klimaks terhebat yang pernah didapatkannya.

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

saya_arief berkata...

kene tunggu kawin baru leh praktik.

Catat Ulasan