JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Sabtu, 25 Disember 2010

[ WOW...!!! ] - MENAMBAH KEKUATAN SEKS MELALUI TEKNIK CIUMAN

Detail Berita
 
KAMASUTRA memberikan pelajaran serta teknik ciuman dalam beberapa bentuk, dan akan menimbulkan pelbagai sensasi nikmat.

Ciuman merupakan bahasa cinta yang klasik, yang mampu mengekspresikan pelbagai rasa cinta dan sayang seseorang kepada pasangannya. Dengan berciuman pula, permainan cinta boleh mendapatkan sensasi yang luar biasa. Sebab pada mulut terdapatnya berjuta-juta sel penggerak nafsu seks. Mulut memiliki sensor yang sangat peka, kerana bentuk permainan cinta akan semakin terasa menghairahkan dan memuaskan.

Berciuman adalah bentuk perilaku yang paling indah saat Anda berhubungan. Adalah suatu hal yang sangat menyenangkan jika Anda boleh berciuman dengan pasangan Anda. Pada kondisi seperti ini, perasaan akan bersatu.

Berikut beberapa teknik ciuman yang dikembangkan secara turun-temurun sebagai suatu tradisi bercinta yang sempurna dalam Kamasutra, yang ditulis oleh seni-bercinta.tripod.com.

1. Ciuman Pembuka

Jenis ciuman ini boleh dilakukan secara rileks sebagai tahap awal melakukan aktiviti seks. Meskipun rileks, tetapi jenis ciuman ini boleh memberikan perasaan mesra di antara pasangan masing-masing.

Ciuman pembuka ini dilakukan dengan cara mulut tetap tertutup antara bibir beradu dengan bibir. Saat menempelkan mulut dilakukan dengan penuh kelembutan. Untuk menambah sensasi rasa yang dimunculkan Anda boleh melakukan dengan mata terpejam.

Selain itu aksinya juga boleh dilakukan pada pipi atau kening. Juga boleh Anda lakukan pada rambut, telapak tangan, dan punggung, serta daerah bahagian dalam leher, dan bahkan puting payudara.

2. Ciuman Kering

Ini merupakan tingkat lebih lanjut setelah ciuman pembuka. Tekniknya adalah dengan membuka sedikit mulut saat berciuman, hembuskan sedikit angin melalui mulut kemudian tempelkan dengan lembut dan perasaan mesra. Tahanlah sebentar untuk menikmati getaran-getarannya. Setelah itu angkat perlahan-lahan dan lakukan gerakan tersebut berulang-ulang pada bahagian hujung jari, belahan bibir, mata, pangkal lengan, dan pangkal payudara.

3. Ciuman Basah

Ciuman basah dilakukan dengan cara mulut dibuka, kemudian basahilah mulut dengan lidah dengan gerakan memutar sehingga bibir terlihat basah dan merekah oleh jilatan. Setelah bibir dirasa basah, ciumkan ke bahagian-bahagian tubuh pasangan Anda. Dalam keadaan mencium mainkan lidah Anda sehingga menyentuh kulit pasangan Anda. Selain membasahi daerah-daerah seperti bibir, leher, payudara, dan bahagian tubuh sensitif lainnya, Anda juga boleh melakukannya di punggung pasangan Anda.

4. Model Kuluman

Teknik berciuman dengan model kuluman ini sangat nikmat dan dapat mempercepatkan kenaikkan berahi, iaitu dengan mulut diciumkan kemudian lidah digerak-gerakkan seperti mengulum permen. Caranya, majukan hujung bibir dan buka sedikit kemudian disusuli dengan lidah masuk ke daerah aksi kuluman.

5. Model Sedutan


Apa yang dilakukan dalam berciuman model sedutan ini hampir sama dengan teknik yang dikembangkan pada model kuluman. Jika pada model kuluman menggunakan permainan lidah, sedangkan pada model sedutan ini menggunakan tenaga bibir, seperti saat Anda melakukan sedutan semasa minum. Penekanan teknik sedutan ini adalah pada kontraksi otot-otot sekitar mulut, pipi dan leher.

6. Model Gigitan

Teknik ini adalah berupaya untuk meningkatkan lanjutan sebagai cara meningkatkan berahi saat Anda menjalani proses hubungan intim. Caranya adalah dengan sedikit memberikan gigitan lembut pada daerah-daerah rangsangan pasangan Anda. Jika gigitan tersebut dipadukan dengan jilatan lidah, maka sensasi yang ditimbulkannya akan terasa menyengat. Gigit lembut di antara gigi Anda sebentar, lalu lepaskan dan ulangi lagi dengan segera.

Bekas gigitan dengan warna merah akan menjadi kenangan indah setelah melakukan hubungan seks. Ciuman model gigitan ini boleh Anda lakukan di daerah dada, punggung, leher, serta paha.

Lakukan eksplorasi di atas dengan pelbagai teknik serta model ciuman yang dipadu dengan gaya bercinta yang Anda miliki. Pindahkan ciuman ke bahagian lainnya setelah model ciuman yang pertama "selesai" dan biarkan ini berlanjutan sehingga terjadinya berahi puncak dan ereksi total pada diri Anda dan pasangan sebelum melakukan hubungan seks yang "sebenarnya".

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Tanpa Nama berkata...

Macam2 cium ada.. :)

Catat Ulasan