JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Selasa, 28 Disember 2010

[ WOW ] - 7 FANTASI SEKS LIAR WANITA...!!!

Detail Berita
 
LELAKI, tolong jangan pernah berfikir bahawa wanita hanya boleh  pasrah sahaja di ranjang. Wanita cukup pandai menyusun fantasi-fantasi seks hot yang membuatkannya merasa nakal dan diinginkan!

Tertarik dengan fantasi wanita mengenai seks? Askmen menghadirkan tujuh fantasi seks wanita untuk Anda wujudkan malam ini.
  • Pemerkosaan
Para psikologi mengungkapkan, fantasi ini memungkinkan wanita membiarkan dirinya terlepas, liar, kotor, dan nakal tanpa rasa bersalah. Biasanya, fantasi ini diikuti fantasi seorang lelaki tampan dan bugar yang mendukung dan menurunkannya ke ranjang. Sambil berpura-pura menolak,  yang pada akhirnya dia menikmati juga.
  • Mendominasi
Wanita suka ketika lelaki memohon-mohon dengan bersungguh-sungguh untuk bersedia bercinta dengannya. Senario ini menjadikannya mampu mendominasi Anda.
  • Didominasi
Wanita moden lebih menyukai lelaki yang mampu menunjukkan kejantanannya. Wanita ingin Anda mendominasinya, bahkan memaksanya melakukan aksi seks yang tidak biasa. Dengan mendominasinya, Anda telah memenuhi keinginan sisi kewanitaannya.
  • Adegan guru-murid
Wanita menyukai idea untuk berdandan seperti anak sekolah dan memperlihatkan seragam ketatnya kepada lelaki, seakan-akan Anda adalah gurunya. Tidak ada salahnya bermain nakal dengan memukul bokongnya sebagai “hukuman” kerana berperilaku seperti anak sekolah yang tidak menurut kata. Babak selanjutnya, Anda yang akan menentukannya.
  • Seks dengan orang asing
Kebanyakan wanita bermimpi bercinta dengan orang yang tidak mereka kenali sebelumnya, tanpa ikatan dan tanpa rasa bersalah. Bahkan, libidonya akan menyucuk tajam saat didekati lelaki tampan dalam bar.
  • Exhibition
Percaya atau tidak, wanita suka saat mempamerkan payudaranya di depan Anda di tempat umum.
  • Penari private
Wanita berkeinginan untuk menyenangkan Anda dengan menari tarian erotik secara private. Dia akan suka saat Anda menikmati setiap rangsangan erotik yang diberikannya saat menari dan menggesekkan bokongnya ke Mr P Anda.

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Tanpa Nama berkata...

Wow.. :p

Catat Ulasan