JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Khamis, 16 Disember 2010

[ WOW...!!! ] - 6 LOKASi CiUMAN TERHEBAT

Detail Berita
 
SALAH satu senjata rahsia seks adalah mulut Anda. Ciuman boleh memberi kesan yang sangat dahsyat kalau Anda menggunakannya tepat di bahagian tubuh erotik pasangan.

Mulut Anda bukan hanya sekadar mampu mencium, juga menjilat, menggigit, dan menghisap. Di manapun Anda menyentuh pasangan dengan tangan, kemungkinan besar bahagian tubuh tersebut akan lebih baik jika dirangsang oleh mulut.

Sebagai pilihan, berikut dinyatakan beberapa lokasi tubuh wanita yang sebaiknya Anda tidak abaikan untuk dicium, seperti disyorkan oleh Askmen.

Telinga

Telinga adalah daerah yang sering diabaikan sebagai tempat kesenangan intens pasangan. Gunakan mulut Anda untuk merangsangnya. Gigit lembut daun telinga, lalu beralih ke cuping untuk mengirimkan aliran berahi dan rasa geli di punggungnya.

Leher belakang

Salah satu cara termudah dan paling dapat dipraktikkan untuk mendorong mood bercinta wanita adalah menciumnya di leher bahagian belakang. Apalagi, kalau Anda memberikannya secara diam-diam. Misalnya, saat pasangan mencuci pinggan di dapur atau bekerja di depan komputer. Dia pasti ingin segera meninggalkan pekerjaannya.

Wajah

Anda boleh mengeksplorisasikan seluruh bahagian wajahnya dengan ciuman, mulai dari pipi, dahi, garis rahang, hidung, hingga kelopak mata. Tapi, jangan menjilat wajahnya. Wajah harus dirangsang dengan kelembutan.

Tulang selangka

Sementara pakaiannya masih dipakai, salah satu tempat paling intim untuk Anda melayangkan ciuman adalah di sepanjang tulang selangkanya. Tulang selangka sangat sensitif. Apalagi, sejengkal lagi Anda menuju bahagian intimnya.

Pinggul

Pinggul wanita lebih sensitif dari yang Anda sangka. Boleh jadi kerana pinggul begitu dekat dengan pusat kenikmatan fizikalnya. Apapun alasannya, mencium, menjilat, dan menggigit pinggul akan mengirimkan arus kenikmatan ke jari-jari kakinya dan naik ke atas kepalanya. Jadi, jangan abaikan bahagian tubuhnya ini.

Payudara
Mencium, menjilat, dan menghisap lembut payudaranya bakal menggentarkan pasangan dalam bersiap sedia untuk bercinta. Payudaranya sangat halus, jadi Anda harus memperlakukannya dengan tepat.

Juga, diingatkan bahawa puting bukan satu-satunya bahagian yang memerlukan perhatian. Gunakan mulut Anda ke seluruh bahagian payudaranya untuk efek yang maksimum.

2 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Tanpa Nama berkata...

Malam ni malam Jumaat.. Malam pengasah ilmu.. :)

ken berkata...

nice list.. haha :P

Catat Ulasan