JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Khamis, 23 Disember 2010

[ WANITA ] - CARA MENCANTIKKAN "MISS V" ANDA...!!!

Detail Berita
MISS V - menjadi modal besar bagi wanita untuk memuaskan hasrat berahinya, juga kepada pasangan. Setiap wanita mempunyai cara yang berbeza dalam menjaga organ intimnya agar kelihatan cantik. 
 
Berikut, dua cara di antaranya, seperti ditulis dalam Cosmopolitan.
  • Gaya rambut Miss V
Sementara sebahagian wanita membuangkan semua rambut dan menghias Miss V mereka, sebahagian mereka tetap membiarkannya seperti biasa. Misalnya, supermodel Kate Moss yang mempamerkan rambut kemaluannya (walaupun sedikit dicukur) dalam foto bogel terbaru untuk majalah Eropah.
 
"Membiarkan sedikit rambut adalah cara mereka untuk mencuba sesuatu yang baru. Kerana banyak wanita lebih cenderung untuk membotakkannya,  tetapi dapat lebih mengejutkan untuk menyimpannya dalam beberapa helai," kata Cindy Barshop, pemilik Completely Bare Spa di New York City (salon yang menawarkan perkhidmatan vajazzling dengan kristal swarovski dan menjadi tempat langganan Jennifer Love Hewitt).  
  • Make up Miss V
Rupa-rupanya, mencukur bukan hanya untuk pipi, tapi juga Miss V Anda. Ada satu produk berupa New Pink Button, iaitu pewarna sementara yang menjanjikan  dalam mengembalikan "merah muda" labia Anda (jaringan labia kehilangan pigmen seiring bertambahnya usia)
 
“Tidak semudah itu. Ginekologi akan mendeteksi perubahan warna labia, mungkin gejala dari berbagai-bagai penyakit," kata Raquel Arias MD, ginekologi di Keck School of Medicine Universiti Southern California.
 
"Saya pasti tidak akan mengesyorkannya. Tidak ada gunanya membuat Miss V terlihat sihat dengan pencelupan warna. Lebih baik dengan cara yang sebenar," tegas Dr Arias.

2 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan