JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Khamis, 30 Disember 2010

TIPS MENJADI PENCIUM TERHEBAT...!!!

Detail Berita
 
SALAH satu bahagian paling manis dan romantis dalam cinta adalah ciuman. Anda tentu masih ingat ciuman pertama kekasih di masa lalu ataupun ciuman hot yang diberikan pasangan.

Anda dan orang lain punya syarat berbeza tentang bila mahu dicium dan siapa yang berhak mencium Anda, mungkin menunggu selepas berkahwin, hanya pada orang yang benar-benar dicintai, ataupun sudah menjalin hubungan serius. Semua itu terserah kepada peribadi masing-masing.

Untuk menjadi pencium terulung, ada rahsia khusus yang boleh Anda lancarkan bersama pasangan. Berikut, seperti dipetik dari Allwomenstalk. 
  • Tenang
Rileks dan jadilah diri sendiri! Jika Anda tidak boleh tenang dan menjadi diri sendiri dengan orang yang akan Anda mencium, mungkin bukan idea yang baik untuk menciumnya.
  • Pastikan mulut beraroma baik
Anda tentu tidak ingin bau nafas tidak sedap menghancurkan moment romantis ini. Anda boleh mengunyah perment mint saat berada di kesempatan tak terduga hingga memerlukan segera nafas segar.
  • Perlahan
Jangan terlalu terburu-buru dan mengikutkan nafsu semata-mata saat menciumnya. Atau, Anda akan kehilangan moment cinta dan romantisme selama minit-minit menyenangkan. Aturkan nafas dengan baik, rasakan setiap kulaman dan desahan nafasnya, juga detakan jantung Anda yang bertambah cepat.
  • Jangan lupa menyentuh
Terlihat lucu ketika Anda berciuman, tapi tanpa saling menyentuh. Ruang yang tanpa jarak antara Anda berdua semestinya menggiringi tangan untuk ikut merasakan ghairah. Jadi, jangan kaku dan tegang!
  • Perhatikan durasi
Perhatikan bahasa tubuhnya, apakah dia ingin ciuman lebih lama, menghentikannya segera, minta ciuman Anda diperlambat, atau lainnya.

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan