JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Khamis, 23 Disember 2010

TANDA-TANDA SUAMI MEMPUNYAI GHAIRAH SEKS YANG TINGGI...!!!

Detail Berita
 
ANDA memang sudah menikahinya. Tapi untuk urusan ranjang, Anda tentu menginginkan pasangan memiliki ghairah seks yang tinggi.

Mungkin, hingga kini Anda masih malu bertanya soal “keperkasaan” pasangan saat bercinta. Komunikasi di sini memang menjadi kata kunci untuk mengatasi hal tersebut. Anda boleh mencari solusi lain dengan melihat dari ciri-ciri fizikalnya.

Berikut ulasan dari eHow untuk Anda:
  • Ukuran testisnya adalah baik
Anda boleh mengukur kepiawaian pasangan ketika dia menanggalkan seluar dalam. Peganglah testis pasangan dan lihat ukurannya. Testis yang baik juga harus sedikit hangat, kerana jika panas boleh mengurangi jumlah sperma.
  • Tidak merokok dan minum minuman beralkohol
Beberapa orang berfikir merokok akan membuat mereka kelihatan seksi. Namun kenyataannya, merokok dan menjadi peminum boleh menurunkan dorongan seksual mereka. Merokok menyempitkan pembuluh darah, sehingga menyebabkan seorang lelaki memiliki masalah tidak boleh membuatkan Mr P-nya berdiri. Sementara itu, minum lebih dari tiga porsi minuman beralkohol boleh membuatkan Mr P lelaki lemas, kerana alkohol menekan sistem saraf pusat, yang juga membatasi aliran darah.
  • Periksa kualiti air mani
Air mani sikit bererti pasangan memiliki jumlah sperma rendah. Jika Anda masih peka, Anda perlu tahu bahawa air mani yang baik itu harus berasa manis. Ini menyifatkan bahawa dia belum ejakulasi dalam beberapa saat. Tapi jika pasangan mempunyai air mani masin bererti jumlah spermanya rendah.
  • Hobi olahraga
Pasangan yang secara teratur berlatih dengan rajin cenderung memiliki libido yang lebih tinggi kerana tubuh memerlukan testosteron untuk membangunkan otot. Hal ini juga meningkatkan kadar testosteron pasangan, tapi hanya sampai pada kadar tertentu.
  • Perlu waktu yang cukup untuk orgasme
Hubungan seks kurang daripada dua minit sebelum mencapai orgasme dianggap ejakulasi pra-matang. Tapi jika pasangan ingin berejakulasi, hal ini harus menjadi perhatian Anda.

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan