JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Selasa, 21 Disember 2010

[ SUAMI ISTERI ] - MAINKAN JARI-JARI NAKAL ANDA...!!!

Detail Berita
 
TENTU semua orang sependapat bahawa foreplay sangat penting sebelum melakukan hubungan seksual. Saling memberikan ketenangan dan rangsangan sangat diperlukan demi tercapainya kegiatan seksual yang sempurna.

Cara foreplay pun bermacam-macam bentuknya. Mulai dari rangsangan dengan ciuman mahupun sentuhan-sentuhan pada bahagian sensitif pasangan Anda. Nah, bercakap mengenai foreplay tertentu selain dengan ciuman mesra, sudah umum mengetahui bahawa gerakan nakal jari-jari tangan Anda juga dapat menjadi pilihan lainnya.

Jika Anda benar-benar inginkan pasangan Anda terkesan, cubalah memberi perhatian lebih dengan memberi pijatan pada klitorisnya. Klitoris memang menjadi pilihan utama dalam merangsang pasangan Anda. Pertimbangan ukuran dan keadaan klitoris menjadi kunci dalam menentukan berapa banyak jari yang boleh Anda pakai.

Jika dia memiliki klitoris yang tumbuh dengan baik Anda dapat menggunakan ibu jari, telunjuk, dan jari yang lain. Namun jika Anda tak boleh memegang batang dan kelenjar klitorisnya kerana terlalu kecil atau tersembunyi, Anda boleh menggunakan hujung jari telunjuk atau mungkin hanya ibu jari saja.

Jika Anda boleh memegang klitorisnya hanya dengan dua atau tiga jari, Anda dapat melakukan langkah jitu ini. Pegang dengan lembut batang klitorisnya dengan ibu jari atau jari telunjuk Anda. Dengan lembut, dorong lapisan lembut yang menutupi jaringan di sekitar klitorisnya, dari belakang ke depan, rasakan bentuk utama dari klitorisnya. Tentukan berapa banyak jaringan tipis disepanjang batangnya. Mungkin Anda tak ingin memegang jaringan ini pertama kali namun jika klitorisnya kecil Anda tak akan mampu menghindarinya.

Jika Anda memang tak boleh memegang klitorisnya, cubalah letakkan hujung jari telunjuk Anda pada puncak badan klitorisnya atau kepala klitorisnya. Hal tersebut akan menunjukkan bahagian mana yang paling peka, sambil bergerak maju mundur untuk merangsang klitorisnya dan membuatnya ereksi, sekalipun klitorisnya sangat kecil dan tersembunyi.

Lanjutkan mengusap klitorisnya, jika dia menikmati apa yang Anda lakukan teruskan saja dalam tempo yang tetap. Saat dia semakin berhasrat Anda boleh perlahan dan dengan lembut meningkatkan jumlah tekanan Anda. Kecepatan Anda mengusap boleh berubah-ubah, lambat diawal dan lebih cepat saat dia mendekati orgasme. Usahakan jari Anda selalu memegang kulit yang menutupi badan klitorisnya, untuk memudahkan meluncur maju mundur sepanjang lubang. Teruskan hingga dia mencapai orgasme.

Menurut Dr Melissa Sayer yang dipetik dari Askmen.com, teknik seksual ini bagi beberapa orang memang menjadi pilihan utama untuk merangsang pasangannya. Sentuhan jari pada organ genital atau anus dengan jari memang memberikan kepuasan awal pada pasangan Anda. Sentuhan jari Anda di bahagian vagina atau klitoris pasangan wanita Anda dapat menjadi perangsang kepuasan seksual yang akan dilakukan. Bahkan sudah menjadi rahsia umum bahawa peranan jari juga dapat dibuktikan dari aktiviti masturbasi yang dilakukan seorang wanita.

Namun Anda harus melakukan aktiviti seksual dengan jari dengan cara yang betul. Bagaimana rangsangan dengan jari yang betul? Anda harus melakukan sentuhan-sentuhan itu dengan halus dan lembut. Perasaan menjadi hal mutlak yang perlu dilakukan. Rangsangan dengan jari yang terlalu kasar tentu dapat membuat pasangan Anda merasa sakit dan tidak dihargai.

Selain itu, kondisi kebersihan tangan Anda adalah perkara mutlak untuk diperhatikan kerana teknik ini juga akan bersinggungan langsung dengan organ dalam pasangan Anda. Dan lebih baik Anda tidak perlu memelihara kuku Anda, kerana kuku yang panjang dapat melukai organ genital pasangan Anda. Nah, semoga kelihaian memainkan jari-jari nakal Anda semakin menambah sensasi bercinta Anda.

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

My Little Diary berkata...

hahaha... nasib baik den dah kawin... :o

Catat Ulasan