JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Rabu, 15 Disember 2010

[ SUAMI ISTERI ] - 6 Cara Isteri Bikin RANJANG Makin HOT...!!!

Detail Berita

ANDA merasakan seks bersama pasangan tidak lagi sepanas dulu. Kerana cinta, Anda inginkan ranjang kembali hot dan penuh dengan warna hebat.

Kata kunci kehidupan seks berwarna adalah "baru", kerana tidak ada yang lebih menyenangkan daripada mencuba gaya baru dan meninggalkan helah lama. Anda juga harus bersedia untuk menjadi seorang wanita seksi dan penuh ghairah di hadapannya.

Berikut adalah enam cara mudah untuk menyalakan kembali daya tarik Anda di ranjang seperti yang dipetik dari Realbeauty.

Mengirimkan SMS seksi

Tidak punya idea untuk sesuatu yang menggoda pasangan melalui teks? Cuba saja taip "2nite. CU" atau Anda boleh mengirimkannya foto nakal.

Bangun pagi lalu "bercinta"

Testosteron lelaki memuncak antara pukul 7-8 pagi. Jadi, ambillah keuntungan dari fakta ini untuk melakukan hubungan seks yang menyenangkan dengannya beberapa minit setelah alarm berbunyi. Jadi, sebaiknya Anda bangun awal pagi sedikit sebelum bercinta.

Bayangkan sebuah kenikmatan di petang hari

Berpura-pura bahawa Anda dan suami memiliki kesempatan untuk sessi seks di tempat umum pada petang hari. Berfantasi tentang di mana Anda akan pergi dan apa yang akan Anda lakukan, lalu berfantasilah Anda dengan pasangan. Bahkan, jika Anda tidak pernah mendapatkan kesempatan untuk mewujudkannya, adalah menyenangkan untuk berbicara tentang fantasi seks.

Berikan ciuman kejutan
 

Berikan ciuman kejutan untuk pasangan selama 10 saat untuk menaikkan rasa ghairah seksnya.

Makanan penutup

Idea satu ini mungkin terdengar agak kolot, tetapi ia sangat menyenangkan dan menggoda. Cubalah saling menyuapi buah-buahan segar, seperti buah persik, strawberi, atau tembikai. Atau, ambil beberapa potongan ais krim dan sirap coklat lalu jadikan tubuh Anda bak sundae terseksi yang pernah dilihatnya.

Tidur telanjang


Jika Anda kerap tidur dengan celana pijama dan T-shirt, tinggalkan kebiasaan tersebut. Lingerie akan membuat Anda merasa seksi ribuan kali, yang pada gilirannya akan menaikkan mood Anda untuk bercinta.

MORAL UNTUK AKU : Macam mana...??? Ada sapa-sapa yang boleh ikut cara ni...hahahakuketawa...!!!

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan