JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Rabu, 29 Disember 2010

KELUHAN WANITA MENGENAI 'PERFORMANCE' SEKS LELAKI...!!!

Detail Berita
 
DALAM urusan ranjang, semua orang mempunyai harapan dan keinginan. Para lelaki cuba  untuk mendengar keinginan wanita dalam soal seks agar si dia tidak selalu mengeluh.

Dr Rajan B Bhonsle, konsultan dan pakar terapi seks yang berada di India, mengungkapkan bahawa wanita memiliki rahsia seks yang mereka harapkan agar pasangannya tahu.

Guys, berikut kesempatan Anda untuk mengetahui apa yang dia rahsiakan selama ini tentang seks, seperti diulas oleh Times of India.
  • Seks tidak seharusnya serius
Kebanyakan lelaki menganggap seks sangat penting. Lelaki cenderung melupakan esensi seks adalah kesenangan bersama. Kesenangan dan keintiman mampu menimbulkan perasaan tenang dan rileks bagi wanita. Hal ini akan meningkatkan performance-nya.
  • Wanita suka sentuhan nonseksual
Wanita menyukai romantisme; bermanja, berpegangan tangan, ataupun berciuman. Kebanyakan wanita mengeluh saat Anda lupa memaksimumkan sentuhan nonseksual selama foreplay. Lelaki harus menyedari betapa hebatnya tindakan ini demi meningkatkan ghairah seks wanita.
  • Aftersex itu penting!
Wanita memerlukan perhatian setelah klimaks. Mereka mengeluh betapa pasangannya justeru memilih untuk terus tidur. Sebaiknya, biarkan tangan Anda melingkar di perutnya dan peluk dia dengan erat sebelum anda benar-benar tidur.
  • Percakapan intim adalah tindakan terbaik
Kebanyakan wanita menyukai percakapan intim yang membuat mereka berghairah. Bagi mereka, berbincang dan merasa dicintai itu penting.

Percakapan ketika berjalan berdua atau bersantai minum teh dapat menjadi tindakan terbaik bagi wanita. Katakan padanya betapa Anda mencintainya dengan tindakan yang tulus selama moment tersebut.
  • Wanita selalu risau akan penampilannya
Dalam pernikahan yang sudah tak lagi baru, wanita kerap menyangka suaminya tak akan menilai dirinya menarik seperti dulu. Kerana hal ini, sebahagian wanita memilih bercinta dalam kegelapan. Wanita inginkan anda menghargai dengan melihat dirinya agar tetap menarik.
  • Wanita perlu ketenangan
Untuk kepuasan seks, wanita memerlukan perasaan tenang dan tindakan yang mengesankan. Untuk itu, perlakukan wanita dengan baik di tempat tidur. Sebagai konsekuensinya, dia akan meningkatkan ghairah seksnya.
  • Orgasme itu penting!
Banyak lelaki bangga jika mampu membuatkan pasangannya orgasme. Klimaks merupakan perkara terhebat bagi wanita. Tapi saat orgasme sukar untuk diraih, wanita cenderung merasa tertekan oleh pasangan, dan cukup puas hanya dengan foreplay.

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

blogsyarih berkata...

Suami ister perlu belajar berkomunikasi dan saling faham memahami antara satu sama lain. Selain itu perlu ada kesabaran. Mencari punca sesuatu kelemahan itu adalah lebih baik demi mencuba sesuatu yang lain untuk mengisi kelemahan tersebut. Tempoh yang diambil tiada hadnya.
BlogSyarih

Catat Ulasan