JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Jumaat, 24 Disember 2010

CIUMLAH BIBIRNYA BERKALI-KALI SEPERTI MALAM PERTAMA...!!!

Detail Berita
 
HUBUNGAN seks ketika malam pertama memang mempunyai kenikmatan yang jauh berbeza ketika Anda sudah mengharungi bahtera rumah tangga dalam jangka waktu yang cukup lama. Namun kini, Anda pun masih boleh meraihnya dengan cara yang paling menarik.

Berikut terdapat 8 tips untuk Anda jadikan rujukan dalam memiliki cinta semula bersama pasangan pada malam ini. 
  • Tampil cantik
Tidak mungkin memiliki seks yang hebat jika Anda tidak merasa seksi. Sehingga, persiapkan diri Anda sebaik mungkin dengan mengenakan busana seksi yang boleh membuatkan dia “turn on”.
  • Kirim pesanan seksi
Biasakan untuk mengirim pesanan seksi kepadanya sepanjang hari. Buatkan si dia ingin segera menemui Anda dengan mengatakan, “Apa yang sedang Anda kenakan dan ingin dilakukannya bersama Anda malam ini.”
  • Mengatur “mood”
Pencahayaan dari lilin membantu membangkitkan suasana yang semakin romantis. Pastikan pula bahawa kamar tidur Anda bersih dan segeralah tutupkan televisyen.
  • Hanyalah ciuman
Lakukan “foreplay” dengan aksi ciuman bibir paling “hot” berulang kali, sehingga Anda berdua boleh dengan mudahnya meraih orgasme.
  • Berikan kejutan
Jangan kenakan pakaian apapun dan biarkan dia yang berinsiatif mengajak Anda melewati malam ini dengan penuh ranjang bercinta.
  • Tontonilah sebuah filem erotis
Tidak semestinya menonton filem porno ia akan kelihatan seksi. Beberapa judul filem seperti, Body Heat, Belle du Jour, Last Tango in Paris, dan Like Water for Chocolate boleh menjadi pilihan tepat untuk Anda berdua.
  • Temukan posisi baru
Ada lebih dari 60 posisi berbeza dalam Kamasutra. Jadi, tidak ada alasan buat Anda berdua untuk tidak mencuba yang baru setidaknya sekali dalam seminggu.
  • Cari lokasi seks selain kamar tidur
Kadang-kadang bercinta di lokasi yang berbeza dari biasanya mampu menyalakan hasrat seks Anda berdua. Tapi ingat, Anda dan pasangan harus mencari lokasi yang tidak diketahui orang lain.

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Tanpa Nama berkata...

Macam2.. :0

Catat Ulasan