JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Rabu, 22 Disember 2010

BENTUK TUBUH MEMPENGARUHI SEKS...??? Betul ke...???

Detail Berita
 
BENTUK tubuh tidak hanya berkaitan dengan kecantikan seseorang, tetapi juga sangat penting untuk penampilan secara fizik. Itu ibaratnya bagaimana kita melihat tubuh sendiri saat bertelanjang di depan cermin.

Kebanyakan bentuk tubuh mempengaruhi idealnya kecantikan secara spesifik bagi seseorang. Meskipun pada masa dan lokasi yang berbeza, idealiti kecantikan melalui bentuk tubuh pada era Victorian di Eropah sangat jauh berbeza dengan Amerika Syarikat pada masa kini.

Ada juga lelaki yang lebih menyukai wanita dengan payudara yang montok, sementara lelaki lain menyukai wanita dengan payudara yang kecil.

Seksualiti memang dipengaruhi dengan ketertarikan secara fizik, jadi bukan hal yang baru jika bentuk tubuh seseorang merupakan kayu pengukur menilai secara seksualiti.

Melanjutkan stereotaip bentuk tubuh tertentu yang banyak ditampilkan melalui media, sangat penting untuk meningkatkan kebugaran tubuh agar dapat meraih kepuasan secara seksualiti. Demikian seperti yang dipetik dari Datingtips.
  • Bagi lelaki, kembali semula ke pandangan positif
Jika Anda tenang dengan bentuk tubuh ketika ini, maka tingkat kebugaran tidak akan terlalu bererti terhadap seks.

Ketenangan Anda terlihat melalui penampilan seks, itulah alasan mudahnya mengapa boleh mencapai kepuasan seks. Fikiran positif mempengaruhi tubuh seseorang dan mampu meningkatkan sensasi tersendiri serta mengurangi risiko seksual (ejakulasi pra-matang) yang sering terjadi di kalangan lelaki.
  • Wanita bertubuh indah juga boleh kurang aksi di ranjang
Wanita bertubuh indah dapat mengalami lebih sedikit risiko seksual pada pasangannya. Namun jangan salah anggap, wanita bertubuh gemuk yang hampir selalu dikaitkan dengan kurangnya hasrat seksual dan aktiviti seksual, mampu meraih kepuasan seksual juga.

Agar memudahkan wanita mencapai kepuasan seks, pelajari bagaimana mereka meraih kepuasan hubungan seksual secara fizik dan emosional.

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Adem and Cats berkata...

kena tanya pada yg pakar .

meowww

Catat Ulasan