JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Khamis, 23 Disember 2010

APA YANG DIFIKIRKAN OLEH WANITA KETIKA BERASMARA...???

Detail Berita
 
BINTANG Hollywood, bekas kekasih, sebuah adegan filem porno, bahkan menulis perbelanjaan yang akan dibeli di kedai pun adalah hal-hal yang perempuan fikirkan ketika berhubungan seks. Bolehkah begitu...???

Beberapa wanita ketika ini telah benar-benar mengungkapkan apa yang mereka harapkan ketika berhubungan intim dengan pasangannya.
 
Pelakon komedi Shazia Mirza (34) mengatakan, beberapa temannya mengungkapkan bahawa selama seks mereka secara mental menulis to-do list, mengingati pakaian yang harus dicuci, apa yang harus dibeli di Tesco atau kasut yang mereka sukai di Selfridges. Sementara beberapa wanita berfikir laki-laki diam-diam berfantasi seksual.

"Seorang teman saya, yang benar-benar mencintai suaminya mengatakan kepada saya bahawa selama seks dia tidak boleh membiarkan fikirannya melayang tentang semua orang. Diam-diam dia benar-benar memiliki keinginan untuk berasmara seperti bersama Jeremy Beadle, dan Jeremy Paxman," katanya.

Senada dengan Shazia, penulis Kathy Lette (51) memaparkan, wanita sering memikirkan banyak hal dalam otaknya.

"Saya sudah berkahwin dua kali, mempunyai banyak kekasih, dan harus jujur dengan kekasih yang dulu. Saya sudah sangat bosan di tempat tidur, saya dibawa pada daftar perbelanjaan di kedai dan menghitung berapa banyak kasut di dalam almari pakaian yang semuanya ada 82 pasang," papar Kathy.

"Membayangkan berasmara dengan Johnny Depp hanyalah bagaikan sebuah tombol lampu. Johnny, seorang lelaki yang memiliki sex appeal tinggi itu sangat membahayakan. Ia harus didaftarkan di balai polis sebagai penjahat," sambungnya.
 
Fikiran wanita, lanjut Kathy, boleh membayangkan hal-hal yang mengagumkan yang memang disukai kaumnya.

"Melakukan tango horizontal dengan George Clooney juga mengagumkan. Jikalau dia  sahaja dengan saya bertemu pada waktu itu," ungkap Kathy.

Lantas, apa yang ada dalam fikiran Anda ketika berasmara dengan si dia...?

2 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

CERITA LEBAT berkata...

pehhh!!!!

khair B berkata...

susahnye mencari wanita yg jujur dan tulus yg hanya mengingati suaminye ketika berasmara......mungkin itu lah sebabnye mengapa ramainye wanita yang akn mengikuti dajal

Catat Ulasan