JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Isnin, 20 Disember 2010

3 CARA TINGKATKAN ORGASME LELAKI...!!!

Detail Berita
 
ORGASME adalah suatu sensasi erotik yang menyenangkan, yang menimbulkan suatu perasaan. Banyak cara yang boleh dilakukan untuk meningkatkan orgasme, baik pada wanita ataupun kepada lelaki.

Sebelum menempatkan pasangan dalam posisi dan mempersiapkan untuk mengejutkan diri sendiri, Anda perlu memperhatikan keperluan pasangan Anda juga. Ketika Anda siap melakukan hubungan intim bersama pasangan, upayakan ingat apa yang terjadi di sekitar Anda dengan memperhatikan hal-hal berikut.

1. Perhatikan sensasi fizikal

Dengarkan suara-suara di sekitar Anda, seperti muzik atau rintihan pasangan, bahkan suara Anda sendiri. Rasakan sensasi bersatunya tubuh Anda bersama pasangan. Pakailah tangan untuk mengesplorasi kawasan lain pasangan Anda. Berikan ciuman dan rasakan tubuhnya. Tatap dan gunakan cermin untuk melihat Anda berdua selagi saling berpelukan.

2. Fantasi

Kadang-kadang, membayangkan Anda tengah bersama pasangan dalam situasi bahaya dapat meningkatkan sensasi seks dan berhujung pada orgasme yang kuat.

3. Menyela hubungan intim

Selagi Anda berhubungan intim, hentikan bercinta sesaat dan alihkan melakukan aktiviti lain beberapa saat. Dan teruskan penetrasi kembali serta lakukan sehingga Anda siap orgasme. Menyela hubungan intim tidak hanya meningkatkan orgasme Anda, tapi juga meningkatkan orgasme pasangan.

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Pemilik Blog berkata...

uuu... aku lak terorgas bace n3 ko ni... hahhaha...

jom g blog aku http://blogmacammacamada.blogspot.com

Catat Ulasan