JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Ahad, 19 Disember 2010

[ 18sx ] - GOYANG PiNGGUL RAHSiA SEKS MAKiN PANAS...!!!

Detail Berita
JANGAN remehkan kemampuan pinggul selama anda bercinta. Goyangan punggung yang tepat boleh menghangatkan ranjang Anda.

Berikut, beberapa gerakan pinggul yang tepat untuk hubungan seks, seperti disyorkan dalam Askmen.

Melingkar

Gerakannya bak ular yang melingkar. Setelah Anda menempatkan Mr P sedalam mungkin ke Miss V, daripada menggerakannya masuk dan keluar, lebih baik gerakkan pinggul Anda melingkar seperti ular.

Dengan gerakan tersebut, Anda akan menyentuh setiap bahagian tersembunyi dari klitorisnya, 90 peratus dari seluruh sensasi kenikmatannya.

Bersikap menggapai“mutiara kecil di puncak gunung ais” pasangan. Dengan kata lain, jika ingin mencapai puncak kenikmatan tersebut, pastikan Anda menggerakkan pinggul dalam gerakan melingkar.

PC

Otot PC terletak di bahagian selangkangan, baik pada lelaki mahupun wanita, dan berfungsi mengendalikan bahagian bawah, seperti saat Anda menahan keinginan seperti berkemut. Cuba selaraskan gerakan pinggul dan otot PC untuk Anda boleh merasakan Mr P dan testikel bergerak naik ke dalam tubuh sekaligus memberikan rangsangan pada prostat (alias lelaki G-spot) secara tidak langsung.

Saat gerakan pinggul mulai terjaga ritmanya, Anda perlu menarik nafas dan rileks, dan bersiap merasakan orgasme dahsyat.

Penetrasi dangkal

Anda telah mahir menggerakkan otot PC, kini saatnya mencuba penetrasi dangkal. Kerana bahagian luar Miss V-nya juga sensitif, penetrasi dangkal boleh menggeletek sensasinya dengan cara berbeza.

Cara ini juga akan memberikan sensasi ekstra untuk menggeletek pasangan kerana Anda berjaya menyentuh bahagian paling sensitifnya. Setelah pinggul Anda membentuk ritma stabil, cubalah menambahkan beberapa kontraksi untuk lebih mengintensifkan kenikmatan seks.

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan