JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Khamis, 16 Disember 2010

[ 18sx ] - DiJAMiN...!!! WANiTA ORGASME DENGAN POSiSi iNi

Detail Berita
 
Ramai wanita mengidamkan klimaks setiap kali berhubungan seks. Namun nyatanya, orgasme tidak selalu menjadi aktiviti yang mudah untuk dicapai.

Dalam sebuah kajian pendapat, hampir 80 peratus wanita mengaku mereka berpura-pura orgasme untuk mempercepatkan ejakulasi pasangannya, kerana bosan, lelah, atau terburu-buru. Sayangnya, terlalu banyak lelaki berfikir bahawa mereka telah memuaskan hasrat seks pasangannya. Lantas, bagaimana membuat wanita mudah orgasme?

Berikut, beberapa langkah untuk memudahkan Anda:

1. Rileks.
2. Bersihkan fikiran dari semua perkara-perkara negatif tentang soal seks.
3. Tenang dan cintai tubuh Anda (persepsi tubuh yang negatif merupakan faktor penghalang terbesar untuk orgasme).
4. Percayakan pada diri sendiri bahawa Anda akan boleh merasakan orgasme. Percaya pada fikiran positif untuk menjadi kenyataan.
5. Pastikan Anda benar-benar terangsang.


Selanjutnya, semak beberapa posisi bercinta yang boleh membuatkan wanita mudah orgasme, seperti diulas Your Tango.

Doggy style

Posisi ini sangat disukai lelaki, kerana ia dapat dengan mudah merangsang G-spot Anda. Dan, membiarkan tangannya untuk bebas merangsang klitoris. Stimulasi berganda tentu memungkinkan orgasme yang sangat intens.

Sebagai variasi, Anda juga boleh berpenetrasi dalam keadaan berdiri dengan wajah saling berhadapan (standing rear entry).

Reverse cowboy atau cowgirl

Ini adalah posisi yang menempatkan wanita dalam keadaan terkawal. Wanita dapat bersandar atau maju untuk menentukan sudut yang tepat. Wanita juga boleh menambah atau mengurangkan kelajuan seperti yang diinginkan.

Posisi ini juga memungkinkan pasangan untuk merangsang klitoris Anda. Atau, kalau Anda ingin melakukannya sendiri, hasilnya tentu lebih baik kerana Anda boleh mengendalikan kelajuanya.

Anda (wanita) boleh mempraktikkan latihan kegel untuk meningkatkan kenikmatan. Selain itu, pasangan juga dapat membantu mengangkat tubuh Anda ke atas-bawah untuk ikut bersama dalam mengatur irama percintaan.

Variasi misionaris

Dalam posisi ini, pinggul Anda (wanita) terangkat sedikit dan bertumpu pada paha pasangan atau melawan panggulnya, kerana ia berlutut di depan Anda.

Variasianya, kaki Anda bertumpu pada bahu pasangan, kaki Anda bertumpu di sekitar pinggul pasangan, kedua kaki baik Anda bertumpu di bahu kiri atau kanan pasangan, dan sebagainya di mana kuncinya adalah lelaki berlutut. Juga, variasi lain yang boleh membuatkan Anda nyaman selama bercinta.

MORAL UNTUK AKU : Oppss...hahahakuketawa...!!!

0 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Catat Ulasan