JADILAH SEBAHAGIAN DARI MEREKA YANG SUKA KETAWA...!!!

Selasa, 7 Disember 2010

12 CARA PANTAS UNTUK JADI PENGGODA SEJATI...!!!

Detail Berita
Untuk memenangi hati seseorang dalam waktu beberapa ketika, tidak harus selalunya menggunakan kehebatan bentuk payudara anda. Oleh itu, bagaimanakah caranya untuk menjadi penggoda sejati?


Cuba semak beberapa tips yang menyenangkan seperti berikut untuk menjadi penggoda sejati dengan target siapapun yang anda inginkan.


“Menggoda atau flirting memungkinkan mereka tahu Anda tertarik kepadanya,” ujar pakar hubungan Susan Campbell PhD.


Ingatlah, bahawa tips ini boleh berhasil memikat lelaki idaman hati dan akan melakukan apa saja yang Anda katakan.


1. Cuba perhatikan lelaki tampan dalam kereta itu selama dua saat, lalu berpaling, kemudian melirik ke arahnya dengan tatapan menggoda.


2. Jika duduk di ruangan yang penuh dengan orang, duduk sedikit miring di kerusi Anda, silangkan kaki, lengkungkan punggung dan mainkan jari-jari tangan pada rambut Anda.


3. Pura-pura jatuh dan tersandar hingga tepat di dadanya dan katakan, “Wow, dada Anda begitu keras, saya merasa seperti jatuh ke dinding.”


4. Minta bantuannya untuk memilihkan lagu pada jukebox.


5. Mintalah pemandu kereta di sebelah Anda untuk menceritakan kisah hebat di sebalik tatoonya.


6. Memilih orang asing yang anda tidak kenal untuk berduet karaoke dengan Anda dan jadikan penampilannya sebagai kesenangan untuk penonton.


7. Menegur pakaiannya dengan kalimat, “Adalah memerlukan banyak keberanian bagi lelaki untuk mengenakan warna ‘pink’. Saya sukakan itu.”


8. Jika berada dalam situasi pesta. Berdiri sendirian, lemparkan senyuman manis kepadanya dan berkata: “Saya dengar ada banyak lelaki tampan disini. Tapi sejauh ini saya baru melihat satu.”


9. Datang ke bar yang penuh dengan pencinta sukan dan tanyakan orang yang berada di samping Anda apa pasukan kegemarannya.


10. Minta tolong pegawai buku yang asing bagi anda untuk membantu Anda memilihkan hadiah ulang tahun untuk teman lelaki Anda dan katakan, “Kerana ia seksi dan tampan, seperti kamu.”


11. Jika situasinya berada dalam gym, beritahu orang yang sedang treadmill di samping Anda bagaimana cara Anda terkesan dengan sukan yang memenatkan itu.


12. Dalam lantai menari, benarkan salah satu stocking Anda secara tinggi-tinggi. Dan pastikan si tampan yang duduk tidak jauh dari Anda melihatnya.
MORAL UNTUK AKU : Mana korang rasa boleh ikut korang belasah je...hahahakuketawa...!!!

1 Korang Belasah Je Nak Cakap Apapun:

Tanpa Nama berkata...

Aku nak jadi penggoda lah.. :p

Catat Ulasan